Transport gratuit la comenzi de peste 250 RON. Ridicare gratuită in Sibiu de la atelier.
Transport gratuit la comenzi de peste 250 RON. Ridicare gratuită in Sibiu de la atelier.
Coș 0

Povestea noastră

Povestea noastră a început în anul 2016. De atunci, cu pași mici dar siguri, creștem zi de zi, în inima Ardealului, nu departe de Sibiu. Începuturile timide au avut loc în grădina bunicilor. De atunci însă, butașii ambelor noastre soiuri au prins rădăcini puternice și au crescut necontenit, astfel încât acum ne întindem pe o suprafață de aproape două hectare. Iar noi am crescut împreună cu lavanda noastră și am obținut într-un prim pas certificatul de producători.

 

lan lavandă Lili Lila

 

Florile proaspete ale lavandei noastre, precum și apa florală și uleiul esențial obținute prin distilare ne-au ajutat să învățăm mai multe despre beneficiile lavandei și să apreciem avantajele unei vieți mai echilibrate. Cu ajutorul lavandei Lili Lila am înțeles că trebuie să avem grijă de noi în fiecare zi, să diminuăm stresul, să încorporăm zilnic în mod conștient momente de relaxare, și să tindem spre echilibru.

 

Cu suportul moral și sprijinul familiei și prietenilor am decis să încercăm să îndrăznim în a porni într-o nouă aventură: la mijlocul anului 2019 am deschis Atelierul Lavanda Lili Lila unde creăm produse personalizate cu lavandă plantată, culeasă și uscată de noi.  Pentru tine. Si pentru tine. Si pentru TINE! Iar pentru a fi nu doar cu noi înșine în echilibru ci și cu mediul înconjurător lucrăm produsele noastre manual cu materiale sustenibile precum tesăturile cu certificare Oeko Tex Standard 100 și evitând pe cât posibil utilizarea plasticului.

 Traistă cu broderie de inspirație tradițională

Bine ai venit în familia Lili Lila – lavanda românească cu suflet din inima Ardealului.